"Iets over mezelf en wat ik kan betekenen voor uw evenement of bedrijf"

Mijn naam is Anton de Groot en ik werk het liefst achter de schermen. Als freelancer ben ik jarenlang actief geweest bij Tela Audiovisueel. Nadat eigenaar Theo Lamphen van Tela Audiovisueel in 2017 met pensioen is gegaan heb ik uit de verkoop van zijn bedrijf een aantal zaken mogen overnemen. Zo is VMS Audiovisueel ontstaan.

Als freelancer technicus word ik met regelmaat ingehuurd door het Singer Theater Laren, theater in het Huis van Eemnes en door de Gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren (BEL). Voor deze BEL organisatie ondersteunen wij Webinars, online vergaderingen, nieuwjaarsrecepties, registratie van de koninklijke onderscheidingen of het live streamen van de 4 mei herdenkingen.

Wat ik met mijn team voor u kan betekenen? Op audiovisueel gebied adviseren en ontzorgen wij. Wij zijn flexibel en creatief. Wij hebben kennis en ervaring. Met oog voor detail komen we voor elk budget tot een geweldig resultaat.   Met mijn bedrijf zorg ik bijvoorbeeld,  dat uw gasten in een sfeervolle ambiance dineren met uw prachtig uitgelichte tuin als decor. Dat de zangeres klinkt als een ochtendzon of dat de muziek van de DJ voelt zoals het hoort.

Wij werken al vele jaren graag samen met NieuwZuijd catering en Tentworx. En ik hoop binnenkort ook met u!