Johanneskerk 500 jaar

Op vrijdag 17 september 2021 werd gevierd dat de Johanneskerk, het oudste monument van Laren, de leeftijd van 500 jaar had bereikt. De Russisch- Nederlands violiste Anastasia Kozlova opende dit feestelijke jubileumconcert terwijl ze van achter in de kerk naar voren lopend een indrukwekkende vertolking gaf van Bachs Sonate nr.1 voor viool solo.

De honderd genodigden volgden in verband met de coronamaatregelen deze plechtigheid zowel binnen als buiten.

VMS Audiovisueel heeft podium, beeldschermen, vele zenders en microfoons, speakersystemen, en geluidswerende Noise controle schermen langs de Naarderstraat mogen verzorgen. deze Geluidschermen reduceert tot 32.8 dB. Dit om geluidsoverlast van auto’s en motoren te beperken. Mede hierdoor kon er ook buiten in de bedoeïenentent volop genoten worden van de schitterende optredens, speeches en boeiende verhalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven