Webinars BEL gemeente

In tijden als deze, wanneer men geacht wordt thuis te werken, kan het voor een organisatie lastig zijn om alle medewerkers op een leuke en interactieve manier te bereiken. VMS Audiovisueel verzorgt Webinars op locatie. Zo registreren we bijvoorbeeld met ons vaste team regelmatig Webinars voor de BEL gemeente. Dit zijn uitzendingen van ongeveer een uur waarin de laatste ins- en outs doorgenomen worden, nieuwe medewerkers worden geïntroduceerd, of waarin pittige discussies worden gevoerd.

Dynamisch, professioneel, goed verstaanbaar, duidelijke presentaties, HD beeldkwaliteit en interactie,  brengen deze Webinars tot een hoger niveau.

Interesse? Bel of mail ons voor vrijblijvend advies of een offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven