Blaricumse Bevrijdingsdagen

Nadat VMS audiovisueel op 4 mei alle herdenkingen in de BEL gemeenten mocht faciliteren hebben we op 5 mei voor Stichting Blaricumse Bevrijdingsdagen (BBD) de stretchtent mogen voorzien van podium, licht en geluid.

De “Blaricumse Bevrijdingsdagen”  vinden altijd plaats in de eerste week van mei. Op 4 mei startte deze met de Herdenking in het Burg. Klarenbeekpark. Vanaf 5 mei vervolgden de Bevrijdingsdagen met de komst van het Konvooi “Het Gooi Bevrijd” en deze eindigden op 7 mei met de Big Band Blow i.s.m. The Harpers uit Engeland die o.a. muziek van Glenn Miller, The Andrew Sisters en Frank Sinatra ten gehore brengen. Dit evenement is voor iedereen vrij toegankelijk.

We danken de organisatoren Erik en Camiel en kijken uit naar de volgende editie in 2023.

Foto’s: Oog op Blaricum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven