Eerste maand van 2023

  • Nieuwjaarsrecepties,
  • Samenwerking BEL gemeente 15 jaar,
  • Registratie themabijeenkomst over het parkeerterrein naast Singer
  • Uitvaart in Huis van Eemnes,
  • Afscheid burgemeester van Blaricum,
  • Theater de Kunstgreep te Oostzaan,

Het nieuwe jaar begon met de Nieuwjaarsrecepties. Podium katheder en geluidsets worden dan gretig ingezet. De BEL gemeente vierde haar 3e lustrum in het Huis van Eemnes. Samen met Joeri Calis van Calis Producties mochten we de themabijeenkomst in het brinkhuis registreren. VMS audiovisueel heeft de eerste uitvaart in het Huis van Eemnes technisch uitgevoerd. In het weekend van 21,22 en 23 januari mochten we het afscheid van de burgemeester van Blaricum op audiovisueel gebied faciliteren, de foto komt van Oog op Blaricum. Theater de Kunstgreep in Oostzaan heeft gebruik gemaakt van ons Meyersound geluidsysteem. Voor een voorstelling van Merijn Scholten heeft VMS audiovisueel de volgende opstelling mogen leveren: laag- Meyer Sound 600-HP, top- Meyer Sound UPQ-1P en infill Meyer Sound UPM-1P.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven