VSOP Borrel Krachtcentrale Huizen

Wat een plek! De krachtcentrale van Huizen. Dat was het decor voor de VSOP Borrel van 31 maart jl. VMS audiovisueel heeft deze editie voorzien van licht, beeld en geluid. De krachtcentrale bereidde een partydiner wat vlekkeloos overliep tot de leukste en gezelligste  borrel van het Gooi.

Erik de Zwart en DJ Charles zorgden voor de muzikale omlijsting. VMS Audiovisueel verzorgde de DJ-Booth, gevuld met Pioneer CDJ3000 spelers en DJM2000NXS2 Mixer, Meyer Sound geluidssysteem, Truss, Beeldschermen, Blinders, Movingheads en 2 grote vintage Filmspots. Ook de kelder hadden we voorzien van DJ-Booth met Pioneer DJ-Gear, Meyersound geluidssysteem en verlichting. VMS audiovisueel bedankt de eigenaren van de krachtcentrale en iedereen die aan deze geweldige avond hebben meegewerkt.

Binnenkort iets te vieren en op zoek naar professioneel licht, beeld en/of geluid?  Bel ons voor vrijblijvend advies en/of een offerte op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven