Helling 7 Amsterdam

Wat is Helling 7 een geweldige locatie. Ruw, industrieel, aan het water en met genoeg robuuste objecten om uit te lichten. En dat hebben we graag gedaan voor onze opdrachtgeefster.

We hebben een tweetal boten in Oekraïense kleuren mogen zetten, een grote vlag van Amsterdam in het rood, een kraan mooi uitgelicht en het trappenhuis voorzien van de kleur warm goud waardoor de roest er nog meer van af spat. Ook het buitenterrein hebben we voorzien van LED prik-fitting.

Binnen is de sfeer verhoogd met de juiste verlichting, een pixel LED dansvloer met daarboven een mega spiegelbol. Voor het geluid is een DJ booth met pioneer Nexus 3 x 2000 spelers en 900 mixer neer gezet en een geluid-set van Meyersound waarover diversen artiesten spetterden.

Een mooie locatie, geweldige bediening, heerlijke hapjes en de goed geklede gasten maakten deze avond compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven