Royal Polo at the Palace

Royal Polo at the Palace is een geweldig polo event met paleis Soestdijk als decor. Op vrijdag was er een veulenveiling en zaterdag en zondag streden  verschillende internationale Polo teams om de prestigieuze Pearlcard Cup. Op zaterdagavond was er een Royal Polo VIP Gala Night. Opbrengsten hiervan kwamen geheel ten goede van Stichting Make-A-Wish.

VMS audiovisueel heeft dit evenement op heel veel onderdelen mogen faciliteren.

Stroomvoorziening voor het gehele evenement waaronder Luxury fair, royal club vip lounge, gehele catering tot aan de stallen.

VMS audiovisueel heeft voor de veiling, als scorebord en voor de weergave van de sponsoren een buiten-LED scherm gebruikt van 5×3 meter. Binnen in de tenten en in het paleis hebben we overal 65 inch LED schermen neergezet om dit alles weer te geven.

Uiteraard hebben we het geheel zowel binnen als buiten sfeervol uitgelicht. Vele meters prikfitting, waterdichte spots en Wall-painters hebben hun werk goed gedaan.

Tevens hebben wij voor dit event op alle plekken het geluid verzorgd. zoals in de royal club VIP lounge, het gehele VIP terras en alle plekken binnen, buiten en om het paleis. Dit voor o.a. de veulenveiling, verslag van de polo wedstrijden, alle veilingen, en uiteraard voor alle artiesten.

Wij danken de organisatie voor dit geweldige project en kijken uit naar de volgende editie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven