Oktoberfest Laren 2023

Frank Smit, een van de oprichters van het eerste Oktoberfest van Laren geeft na 10 edities de voorzittershamer over aan Joost Gijzel. Joost zal met zijn team dit festijn, welke inmiddels een begrip is in het gooi voortzetten. VMS audiovisueel dankt Frank voor de prettige samenwerking en kijkt uit naar de volgende 10 jaar met Joost en zijn team.

VMS audiovisueel zorgt voor het stroomplan en sluit alles op PSA-verdeelkasten aan. Zo kunnen we het stroomgebruik monitoren. We plaatsen op het podium en hangen in de nok van de tent een truss-constructie. Hieraan bevestigen wij de bewegende en statische LED verlichting. Alles is DMX aanstuurbaar zodat de gewenste sfeer gecreëerd kan worden. Ook plaatsen wij op het buitenterrein lichtmasten zodat dit gebied doelmatig uitgelicht wordt. In de tent hangen we noodverlichting bordjes en in het truss krachtige accu noodverlichting schijnwerpers. Veiligheid boven alles. En als het goed is, zien we deze laatste nooit branden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven