2024, We hebben er zin in!

Kasteel de Hooge Vuursche gelegen in de bossen van Baarn is een geweldige locatie en een bruisende plek voor huwelijken, bedrijfsfeesten, events en bijeenkomsten. Zo hebben we bv eind december maar ook begin januari menig feest op audiovisueel gebied mogen faciliteren. Uiteraard zijn er begin januari vele nieuwjaarsrecepties, waar VMS audiovisueel dan op vele plekken podium, microfoon en geluid mag verzorgen.

Het eerste tuinfeest van 2024 was in het Spiegel van Bussum.  Stroomvoorziening, DJ-set en DJ-Booth, podium, LED-dansvloer, bewegend licht, houten palen met prikfitting en vele waterdichte spots om de tuin er uit te laten springen. Het geluid kwam van ons Meyersound geluidsysteem. De DJ stond te stralen en de zangeres klonk fenomenaal.  Dit waren de eerste twee weken voor VMS audiovisueel.

Zo staan we dit gehele jaar weer klaar om van uw event een onvergetelijk evenement te maken. Wij hebben er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven