Lakstokerij te Huizen

De voormalige lakstokerij annex boenwasbereiding behoort bij het oude fabriekscomplex van de Balatum BV te Huizen. Een productiegebouw uit 1948 bestaande uit twee bouwlagen met in het midden een trappenhuis. In het trappenhuis bevinden zich de restanten van een toilet, douche en kantoor. Links en rechts de fabrieken met oude ketels die dienden voor bewerken van standolie, gom en lak. Kortom een geweldig decor voor een expositie van de fotograaf Gert- Willem Haasnoot. De serie Streetshots is spontaan ontstaan vanuit de omzwervingen die Gert-Willem maakt door de straten van Europese steden, waarbij hij op zoek is gegaan naar interessante streetart. VMS audiovisueel heeft al deze prachtige kunstwerken en natuurlijk de oude fabriek sfeervol uit mogen lichten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven